Sveicināts Viesis!
Lai apskatītu mūsu mājaslapu:
Ielogojies vai Reģistrējies

Reklāma:

Jaunākie ieraksti
Lietotāji
TOP 30 Reputācija
Foruma noteikumi
Meklētājs

Lietotāju sarunas
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Ucoz Sistēma » Pamācības » LOL
LOL
LegacYDate: Pirmdiena, 2013-01-28, 23:27 | Message # 1




Ieraksti: 1
Reputācija: 0 
Balvas:0

Pamācība iesācējiem

Esiet sveicināti League of Legends pamācībā. Šī pamācībā izvadīs jūs cauri spēles pamatiem un visam pārējam, lai jūs varētu veiksmīgi startēt kaujas laukā.

Pirmie soļi:

Tiklīdz būsiet ielogojies PVP.net klientā, jūs nokļūsiet sākuma lapā. No šīs lapas jūs varat sarakstīties ar citiem spēles spēlētājiem, pievienot draugus, pārlūkot spēles informāciju un, protams, uzsākt pašu spēli. Ieteicamie pirmie spēles soļi būtu izspēlēt

Tutorial (neliela paraugspēle, lai saprastu spēles būtību).

1) Lai sāktu Tutorial, kreisais peles klikšķis uz pogas PLAY
2) No sekojošās izvēlnes izvēlaties TUTORIAL
3) Kad spēle sākas, sekojiet līdzi instrukcijām

Šis scenārijs jūs izvedīs cauri pašiem spēles pamatiem – kā kontrolēt jūsu personāžu, izvēlēties skilus, kā arī torņu un inhibitoru nozīmi.

Jūsu pirmā spēle:

Kad būsiet veiksmīgi izgājis Tutorial, būtu lietderīgi iemēģināt savus spēkus īstā League of Legends spēlē. Lai sāktu jaunu spēli, spiediet uz PLAY pogas. Tā kā šis būs jūsu pirmais mačs, ieteicams būtu spēlēt CUSTOM spēli pret botiem. Šiem botiem ir maināmas grūtības pakāpes. Ja nu gadījumā esat draugu pulciņā, varat arī uzaicināt viņus uz spēli.

1) Lai sāktu botu spēli, spiediet PLAY pogu
2) Izvēlieties CUSTOM iespēju
3) Nospiediet CREATE
4) Izvēlieties spēles nosaukumu pēc jūsu vēlmes
5) Ierakstiet paroli, lai tai nebūtu iespējas pievienoties svešiem spēlētājiem
6) Nospiediet CREATE GAME
7) Šajā vietā jūs varat pievienot Botus, izvēlēties kartes pusi, uzaicināt draugus.
8) Kad esat visu izvēlējies, spiediet START GAME

Kad būsiet sācis maču, jums būs 90 sekundes laika, lai izvēlētos visu nepieciešamo spēles sākšanai.

Personāžu izvēle:

Tiklīdz jūs būsiet nokļuvis līdz personāžu sarakstam, jūsu pirmais darbiņš būs izvēlēties personāžu, ar kuru vēlaties uzsākt spēli. League of Legends piedāvā plašu klāstu ar personāžiem– sākot no tankiem, turpinot ar spēcīgiem burvjiem ar augstu bojājumu iespējām un beidzot ar personāžiem, kuri paredzēti, lai pastiprinātu citu personāžu spējas. Ja jūs vēlaties uzzināt specifiskāku informāciju par personāžu, nospiediet uz nelielās personāža bildītes. Otrais solis pēc personāža izvēles būtu papildmaģiju izvēle.

Papildmaģijas:

Papildmaģijas palīdzēs jums izmukt no dažādām slidenām situvācijām. Kā redzams attēlā ir pieejamas vairākas papildmaģijas, bet vienlaicīgi jūs varat izvēlēties tikai 2 no tām.

Rūnas:

Nākamajā attēlā jūs redzat kur var izvēlēties Rūnu lapu. Šīs Rūnas jūs varat iegādāties League of Legends veikalā. Šīs rūnas dod jums papildus bonusus uzsākot spēli(papildus bojājumu, dzīvības, kustības ātrumu, u.c.).

Ieteikums: Nepērciet Rūnas pirms esat sasniedzis 20lvl. Šajā gadījumā būsiet, visdrīzāk, iztērējis liekus resursus.

Masteries:

Papildus Rūnām, varat arī salikt punktus Masteries kokā. Šos punktus atšķirībā no Rūnām var nopelnīt paaugstinot savu līmeni nevis pērkot par naudu. Jūs saņemat vienu punktu par vienu līmeni (max 30 punkti).

Sākam spēli:

Tiklīdz esat izvēlējies personāžu, rūnas, masteries un papildmaģijas jums ir jāsagaida kad to izdarīs pārējie spēlētāji (max 90 sekundes). Šajā laikā jums tiek dota iespēja čatot ar pārējiem spēlētājiem lai izvēlētos vislabākās stratēģijas.
Pēc ielādes ekrāna jūs atradīsiet sevi un komandu uz personāžu platformas. Blakus šai platofrmai atrodas veikals kurā varat atrast visu sev nepieciešamo veiksmīgai spēles sākšanai. Veikalu varat arī atvērt izmantojot pogu „P”.
Sākot spēli jums tiks piešķira nauda – 475. Ejot laikam, šī summa augs. Papildus naudu iespējams iegūt nositot monstrus, torņus un pretinieku personāžus.

Personāžu spējas:

Katram personāžam ir pieejamas 5 spējas. Pirmās trīs spējas ir standarta un ir pieejamas no pirmā līmeņa. Ceturto spēju, jeb Ultimeitu var iemācīties pie 6. līmeņa. Šī parasti ir ļoti spēcīga maģija un to ir iespējams izmantot retāk. Pēdējā spēja (pasīvā) ir vienmēr aktīva.
Pie pirmā līmeņa jūsu personāžs saņem vienu spēju punktu. Papildus, jūs saņemat vēl vienu spēju punktu par katru līmeni. Šos punktus jūs varat izmantot lai pastiprinātu jūsu spēju ranku. Pirmajām 3 spējām maksimālais ranks ir 5, bet ultimeitam 3.

Pozīcijas izvēle:

Tiklīdz esat izvēlējušies jūsu sākuma spējas un sapirkušies nepieciešamo, ir pienācis laiks doties uz savu pozīciju kartē. Tākā šī ir jūsu pirmā spēle, ieteicams doties kopā ar jūsu partneri. Dziļi viņu bāzē atrodas Nexus. Uzvara tiek sasniegta iznīcinot šo būvi. Lai sasniegtu Nexusu jums būs nepieciešams doties uz priekšu pa karti, pa ceļam sastopot vairākus torņus un monstrus. Minonus kontrolē dators. Šie minioni palīdz spēlētājiem aizsargāt savu Nexusu.

Lai iznīcinātu Nexusu, jums vispirms būs jāiznīcina pretinieku torņi. Torņi aizsargās paši sevi ar spēcīgu ieroci. Nebūtu ieteicams uzbrukt tornim bez minionu palīdzības.

Krūmi:

Kā jau būsiet ievērojis, kartē daudzviet atrodas krūmi. Šie krūmi jūs padara neredzamu pretinieka acīm, ja vien šis pretinieks arī neatrodas krūmos. Izmantojot šos krūmus gudri, bieži vien varēsiet gūt virsroku kaujās.

Pastiprinātu monstru ražotāji:

Kad būsiet iznīcinājis vismaz 3 torņus un nonācis dziļi pretinieku bāzē, jūs sagaidīs Inhibitori. Šī būve neatļauj Nexusam ražot pretinieku pastiprinātos minionus. Tiklīdz būsiet šo pretinieku būvi iznīcinājis, jūsu Nexus sāks ražot daudz spēcīgākus super minionus. Šie minioni ir daudz dzīvīgāki un taisa lielākus bojājumus. Taču paejot noteiktam laikam, šī būve atkal atjaunosies un jums tā būs jāiznīcina pa jaunu.



Nexus:

Kad būsiet iznīcinājis vismaz 5 torņus un 1 inhibitoru, jums tiks dota iespēja iznīcināt pretinieku Nexusu. Iznīcinot šo būvi jūs tiksiet pasludināts par spēles uzvarētāju.

Piereģistrēties var šeit


Message edited by LegacY - Pirmdiena, 2013-01-28, 23:37
 
alexejderkach36prpcDate: Piektdiena, 2020-02-07, 17:43 | Message # 2




Ieraksti: 1
Reputācija: 0 
Balvas:0

Если мне нужны срочно деньги я обращаюсь к https://loanexpert.lv/pervyj-kredit-besplatno/ . На мой взгляд у них самые выгодные условия!
 
Forums » Ucoz Sistēma » Pamācības » LOL
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Sveicināts viesi!
Ja Jūs redzat šo ziņojumu, tad neesat ielogojies vai reģistrējies. Aicinām ielogoties savā profilā vai reģistrēt jaunu profilu, lai vairs neredzētu šo logu un varētu pilnvērtīgi lietot lapu.
SPOTLIGHTUCOZ.LV © 2012